Nina Rydingsvärd

Site manager DOSPACE Västgötegatan 7 Norrköping

Kommunikativ och målinriktad med starkt fokus på att skapa och behålla goda affärsrelationer. Jobbar helst i sammanhang där jag får vara delaktig i beslut och har möjlighet att påverka. Är en lagspelare och människokännare som lätt kommer överens med andra samtidigt som jag vet att min egen insats är avgörande för resultatet.

DOSPACE är Sveriges bästa coworkingbolag! Hos oss trivs frilansare, små företag, start-ups och anställda vid stora företag sida vid sida. Vi fixar allt som behövs för en riktigt bra arbetsdag, och ofta lite till. Du kan fokusera på ditt jobb och njuta av ett levande community i arkitektritade och noga inredda lokaler. Aw´s, events, lunchträningar och liknande sker frekvent, ibland på vårt initiativ, ibland medlemmars.

Medlemskap på DOSPACE kostar från 1900 kr/månad och vi erbjuder ett flexiblare alternativ än de du hittar i den traditionella fastighetsbranschen.

DOSPACE och vår medlemsbas växer ständigt, vilket möjliggör för mer synergier och nätverkande, men också tillgången för dig som medlem att arbeta från fler platser under samma medlemskap.

Varmt välkommen till DOSPACE och kontakta mig gärna för att veta mer om våra alternativ av medlemskap eller våra medlemmar i Norrköping.