Maria Börjersson

Guldsmed

Vad händer?
I ateljén hittar du en massa färgsprakande läckra smycken för alla tillfällen. Om du vill att jag ska skapa något unikt speciellt för dig eller till ett speciellt tillfälle är det viktigt att du är ute i god tid så vi kan diskutera igenom alternativ, välja form, färg o stenar Om du inte har tid att komma in kan vi höras via mail; mariaborjesson.nkpg@gmail.com.
Välkommen!

Följ mig på Instagram: maria_b_smycken

Kulturnatten har vi öppet kl 12-20. Välkommen!

1-6/10 pågår Stockholm Craft Week där jag visar mina alster tillsammans med kollegorna i Nutida Svenskt Silver. adress Bellmansgatan 26, öppet kl 12-20.


I november, 13-15/11 blir det helgkurs i atelje””n. Håll utkik på Facebook, smyckeformgivare Maria Börjesson, så ser du när påannonsen kommer. Vet du redan nu att du är intresserad så hör av dig.
Vi har också haft företagsevent för mindre grupper.


Jag har sällskap i ateljén av min kollega Paola Wickström-Fredrikson. Välkomna att besöka oss tisdag, onsdag och torsdag mellan kl. 12.00 och 18.00. Ring på porttelefonen uppe till höger om grinden.
I övrigt är ni välkomna hela veckan, men det kan hända att jag är ute på ärenden eller dylikt. Ni får gärna boka en tid, ring då 0702593868.
Välkomna!