Josef Hansson

VD/Säljchef

Jag har varit verksam inom försäljning i mer än 20 år och sedan 2021 hjälper jag företag och myndigheter att synas på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Jag ser mig själv som en öppen och utåtriktad person med hög ansvarskänsla och väldigt mån om att bygga långsiktiga relationer. Jag har en positiv syn på framtiden och ser problem som en möjlighet att hitta nya samarbeten. Jag trivs i nya rollen som företagsledare och ser fram emot att få bygga upp en organisation med flera nya medarbetare inom kort.

Jag är förändringsbenägen, idérik, strukturerad och ambitiös. Mitt arbetssätt är att analysera era behov och säkerställa er målbild, för att hitta den bästa lösningen med fokus på just er synlighet. Min höga sociala kompetens och kommunikativa förmåga gör att jag snabbt anpassar mig och kommer in i nya miljöer och verksamheter. Jag är lösningsorienterad och drivs av hållbar försäljning med fokus på tillgänglighet och ärlighet.

 

Är du ansvarig för att få varumärket att synas så vill jag vara din självklara kontakt för att ni ska ha tydlig och snygg profilering av er verksamhet samt lyckas på era mässor och event där ni bygger erat varumärke och knyter nya kontakter. Din Synlighet, Vår Passion