Fredrik Älenmark

VD på Skyltstället Sverige AB

Jag har varit verksam inom försäljning i över 30 år och de senaste 12 åren har jag hjälpt företag att synas på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Jag ser mig själv som en öppen och utåtriktad person med stor ansvarskänsla och viljestyrka.Jag har en positiv syn på framtiden och ser problem som en möjlighet att samverka mellan människor. Jag trivs i rollen som ledare och att coacha och motivera medarbetare.

Jag är förändringsbenägen, idérik, strukturerad och ambitiös. Mitt arbetssätt är att analysera era behov och säkerställa er målbild, för att hitta den bästa lösningen med fokus på just er synlighet.Min höga sociala kompetens och kommunikativa förmåga gör att jag snabbt anpassar mig och kommer in i nya miljöer och verksamheter. Jag är lösningsorienterad och drivs av hållbar försäljning med fokus på tillgänglighet och ärlighet.

Är du ansvarig för att få varumärket att synas så vill jag var din självklara kontakt för att ni ska lyckas på era mässor, event samt att era lokaler är profilerade på bästa sätt

Kontakta gärna mig på Fredrik.alenmark@skyltstället.se eller 073-1513418